Τραγικό: Aπό μοιραία άσκηση γιόγκα στραγγαλίστηκε η 13χρονη που παλεύει στο Μακάρειο

23.11.2021



Ως εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 13χρονης Τουρκοκύπριας Nisa Haci, η οποία νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου. Το κορίτσι διακομίστηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο από το λεγόμενο "κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας" όπου νοσηλευόταν, κατόπιν αιτήματος των γονιών της και έγκρισης από το Υπουργείο Υγείας.

Πηγές από το νοσηλευτήριο ανέφεραν στο AlphaNews.Live ότι οι θεράποντες ιατροί συνεχίζουν να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν την νεαρή ασθενή στη ζωή. Από χθες το απογευμα μάλιστα, έχει διακοπεί η φαρμακευτική αγωγή που κρατούσε το κοριτσάκι σε καταστολή προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση της και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής, το ιατρικό προσωπικό του Μακάρειου Νοσοκομείου δεν προτίθεται να προβεί σε δοκιμαστική αποσύνδεση του παιδιού από τον αναπνευστήρα, καθώς δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε ενδείξεις ότι θα ανταποκριθεί θετικά σε μια τέτοια ενέργεια.

Η κόρη του λεγόμενου "υφυπουργού εσωτερικών" του ψευδοκράτους Emre Haci φέρεται να ενεπλάκη σε τραγικό ατύχημα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι όπου διαμένει στην κατεχόμενη Κερύνεια το απόγευμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, στραγγαλίστηκε από σχοινί ενώ εκτελούσε ασκήσεις γιόγκα σε ειδική κούνια, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος της να υποστεί ανοξεία (σ.σ. έμεινε χωρίς οξυγόνο) για πέραν των δέκα λεπτών.

Στο πλευρό της 13χρονης βρίσκονται συνεχώς μέλη της οικογένεια της και φιλικά πρόσωπα των γονιών της, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει η Διοίκηση, η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του English School στο οποίο φοιτά.

alphanews.live





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




7836