Eπώνυμη Ελληνίδα γέννησε πριν τρεις εβδομάδες και δεν το πήραμε χαμπάρι! Η πρώτη εικόνα του γιου της

26.10.2021



Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ζωή Δημητράκου και το ανακοίνωσε μέσω Instagram. Η γνωστή γυμνάστρια, που είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, έκανε γνωστή τη γέννηση του γιου της που θα πάρει το όνομα Λεωνίδας, με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο γιος της γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου, ωστόσο τώρα επέλεξε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Θυμίζουμε πως η Ζωή Δημητράκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Θανάση Πολυχρονόπουλο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η γυμνάστρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «Just the 2 of us», με coach τον Λευτέρη Πανταζή και ο επιχειρηματίας ολοκλήρωσαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία..

Η Ζωή Δημητράκου μιλώντας για τον γαμο της, είχε αναφέρει πριν από μερικούς μήνες: «Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο. Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο. Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να την δώσω στους άλλους θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφο μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν ήταν στην Θεσσαλονίκη ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο παντρεύτηκαν οι δύο τους στην Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε».

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2233