Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η ημερομηνία που παντρεύεται το ζευγάρι της κυπριακής showbiz!

22.10.2021



Η Κύπρια επιχειρηματίας και ο σύντροφος και γνωστός personal trainer διανύουν την ομορφότερη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σε λίγες μέρες θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο. Για πιο ζευγάρι πρόκειται; Ο λόγος για την Στέφανη Σόλωνος και τον Ανδρέα Νικολάου.

Η Στέφανη Σόλωνος και ο Ανδρέας Νικολάου τον Νοέμβριο του 2020 θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας παρ΄ όλα αυτά ο γάμος ακυρώθηκε λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού και έτσι πήρε αναβολή και θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο μήνα!

Το ζευγάρι μετά την αναβολή του θρησκευτικού του γάμου, είχε αποφασίσει να παντρευτεί πολιτικά στις 3 Νομεβρίου το 2020. Πότε παντρευέται τελικά το ζευγάρι;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ShowBiz, η Στέφανη Σόλωνος και ο Ανδρέας Νικολάου θα ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους μετά την αναβολή του γάμου τους στα μέσα Νοεμβρίου το 2021, στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας στη Λεμεσό.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα η Στέφανη Σόλωνος πραγματοποίησε το bachelorette πάρτι της στο μαγευτικό Παρίσι, μαζί με τις φίλες της.

showbizcy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4375