Tεύκρος Νεοκλέους: Ανακοίνωσε στην κόρη του τα θλιβερά νέα και έγινε έξαλλος με όσα της είπαν οι δασκάλοι της

19.10.2021



«Σήμερα ανακοίνωσα στην Σεμέλη ότι ο όγκος που αφαιρέσαμε από τον σκύλο μας είναι κακοήθης και ότι έχει προσδόκιμο 6 μήνες ζωής. Αυτό που μου είπε με συγκλόνισε. Μου απάντησε με λυπημένο ύφος ότι ο Σμάρτις δε θα πάει στον παράδεισο. Όταν τη ρώτησα για ποιο λόγο το λέει αυτό, μου απαντησε ότι στο δημοτικό σχολείο που φοιτά, τόσο η περσινή δασκάλα, όσο και ο φετινός δάσκαλος των θρησκευτικών, της είπαν ότι μόνο οι άνθρωποι πάνε στον παράδεισο και ότι οι σκύλοι δυστυχώς δεν έχουν αυτήν την «τύχη». Πραγματικά με εξοργίζει πόσο ανίκανοι είναι ορισμένοι «εκπαιδευτικοί» και ποιος τους δίνει το δικαίωμα να διαιωνίζουν απαρχαιωμένες αντιλήψεις και να παίζουν με τη ψυχολογία των παιδιών με τόσο βάναυσο τρόπο.

Και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον αξίζει ο παράδεισος (με την στενόμυαλη πάντα έννοια), τότε είναι στα ίδια τα ζώα και όχι στο χειρότερο είδος του πλανήτη.». Aυτή την ανάρτηση που πρέπει να μας προβληματίσει έκανε ο Τεύκρος Νεοκλέους έξαλλος με αυτά που είπαν στην κόρη του οι δασκάλοι της. 

Ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια όπου όλοι συμφωνούσαν πως είναι απαράδεχτοι οι δύο δάσκαλοι της κόρης του Κύπριου τραγουδιστή με αποτέλεσμα να προβληματίσουν και να πληγώσουν μια αθώα παιδική ψυχούλα. 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4536