Ο Δημοσθένης από το GNTM αποχώρησε από το J2US και βρήκε τον έρωτα. Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του!

17.10.2021



Ο Δημοσθένης Τζουμάνης είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος του φετινού J2US που μαζί με τη Γιώτα Γρίβα που ήταν coach αποχώρησε από το λαμπερό σόου το προηγούμενο Σάββατο.

Ο Δημοσθένης λοιπόν, τον οποίο είχαμε γνωρίσει αρχικά στο περυσινό GNTM, είναι ελεύθερος υποχρεώσεων σε ό,τι αφορά το σόου, όμως σύντομα μάλλον δεν θα είναι ελεύθερος στα προσωπικά του αν κρίνουμε από το φλερτ που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εκτυλίσσεται εδώ και λίγες μέρες την Ελευθερία Καπάνου.

O φωτογραφικός φακός μάλιστα τούς απαθανάτισε σε έξοδό τους στο Mio Princessa στη Γλυφάδα σε μία από τις πρώτες εξόδους τους. Ο γοητευτικός Δημοσθένης και η εντυπωσιακή συνοδός του έδειχναν να περνούν πολύ καλά μαζί και όσοι ήταν παρόντες μιλούσαν για μία ιδιαίτερη χημεία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Μπορεί ο Δημοσθένης να δηλώνει… γύπας, όμως ακόμα και οι γύπες, όταν δαγκώσουν τη… λαμαρίνα, δεν έχουν μάτια για άλλη. Πάντως, εκείνο το βράδυ, ο Δημοσθένης είχε στραμμένο όλο το ενδιαφέρον του στη συνοδό του με την οποία δεν σταμάτησαν να συζητούν και φυσικά να ανταλλάσσουν ματιές όλο νόημα μεταξύ τους. Την ίδια βραδιά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και άλλους επώνυμους στο συγκεκριμένο στέκι.

gossipt-v.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4352