Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, το διαζύγιο και το «φλερτ με τον κολλητό του»

07.10.2021



Μετά το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή δείχνει ξεκάθαρα πως δεν έχει σκοπό να κοιτάξει πίσω, αλλά  να προχωρήσει στη ζωή της. Για καιρό, το μοναδικό θέμα στα media ήταν ο χωρισμός του ζευγαριού, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά. Όταν όμως, όλοι πήραν απόφαση ότι η Δέσποινα Βανδή και ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πια μαζί, το επόμενο ζήτημα ήταν πώς θα συνεχίσουν αυτοί οι δύο τις ζωές τους.

Μετά από πολλά πιθανά φλερτ, που της χρέωσαν, η Δέσποινα Βανδή έκανε επιτέλους την εμφάνισή της με το νέο της έρωτα. Αν και αρχικά, η φήμη που είχε ακουστεί για τον άνδρα που της «έκλεψε την καρδιά», αφορούσε τον κολλητό του γνωστού ηθοποιού, Βασίλη Μπισμπίκη, τελικά η πραγματικότητα διαφέρει  και η χθεσινή έξοδος της τραγουδίστριας το επιβεβαίωσε.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε με το νέο της φλερτ σε γνωστό στέκι στα Εξάρχεια και δεν έκρυψαν στιγμή τον έρωτά τους. Ο λόγος φυσικά, για τον ίδιο τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχε συνεχώς στην αγκαλιά του την Δέσποινα Βανδή, ενώ δεν δίστασε να την φιλήσει δημοσίως με τους θαμώνες, να τους παρακολουθούν ξαφνιασμένοι.

Πριν από καιρό, το προφίλ της διάσημης influencer, Soula Glamorous είχε αναρτήσει μία δημοσίευση, όπου κάποιος έκανε λόγο για την εμφάνιση της τραγουδίστριας, έξω από το σπίτι του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο λογαριασμός διέψευσε το δημοσίευμα, αναφέροντας πως ο λόγος της συνάντησής τους, είναι ο κολλητός του ηθοποιού και όχι ο ίδιος.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Ουδέν κρυπτόν όμως, υπό τον ήλιο και δεδομένης της επιτυχημένης καριέρας και των δύο, γνωρίζουν πως θα πρέπει να διαχειριστούν το γεγονός ότι πλέον όλα τα δημοσιεύματα θα ασχολούνται με τη σχέση τους.

protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2199