Αργυρώ Ροτσίδου: Η πρώτη ανάρτηση της από το νοσοκομείο στη Γερμανία που δίνει μάχη με τον καρκίνο μας συγκίνησε!

03.10.2021



Στη Γερμανία βρίσκεται τις τελευταίες βδομάδες η Αργυρώ Ροτσίδου, η οποία ταξίδεψε εσπευσμένα για να ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες της, καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της ο σύζυγος της, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος με μια ανάρτηση τους στις αρχές Σεπτεμβρίου, έκανε γνωστή την περιπέτεια της αγαπημένης του συζύγου.

Η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πώς βιώνει αυτόν τον τελευταίο μήνα σε μια κλινική στο εξωτερικό, μακριά από τα τρία της παιδιά.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ένας μήνας τώρα με μια βαλίτσα και τα απολύτως απαραίτητα ξεκίνησα για τη Γερμανία. Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στην κλινική, γεμάτη άγχος και αγωνία αλλά και μια υπέροχη διαδρομή. Στην κλινική προσπάθησα να κάνω γνωριμίες, καθόμουν έξω από το δωμάτιο μου, με τις φόρμες και τα αθλητικά μου όπως συνήθιζα να είμαι στην καθημερινότητα μου έτοιμη για δουλειά, έτοιμη να τρέξω για να παίξω με τα τρία μου μωρά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να μιλήσω με κανένα όλοι μέσα στα δωμάτια. Ο διάδρομος άδειος και η σκέψη μου συνέχιζε να ειναι στα μωρά μου. Ο Κωνσταντίνος πάνω στο ποδήλατο και να μου φωνάζει μαμά κοίτα. Ο Μαρίνος με μια μπάλα και να φωνάζει για την αγαπημένη του ομάδα τον Απόλλωνα και η Άννη να θέλει με το scooter να πάμε βόλτα μαζί και να γελάμε δυνατά . Ξαφνικά είχε έρθει η νοσοκόμα με το χαμόγελο της με ένα τρόλεϊ γεμάτο ενέσεις και ορούς. Η ελπίδα μεγαλώνει και οι σκέψεις, στην οικογένεια μου».

 

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4943