Λάρνακα: Ράγισαν καρδιές στην απόσυρση της φανέλας του 19χρονου Σοφοκλή που έσβησε σε τροχαίο

12.09.2021



Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα της Αλκής με την Ολυμπιάδα Λυμπιών, στο στάδιο Αμμόχωστος, αφού η ομάδα της Λάρνακας τίμησε τη μνήμη του 19χρονου ποδοσφαιριστή της Σοφοκλή Μηνά, ο οποίος έσβησε σε θανατηφόρο δυστύχημα, τον περασμένο Ιούλιο.

Σε ανάρτησή της η Αλκή, έγραψε «ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το χθεσινό παιχνίδι της ΑΛΚΗΣ με αντίπαλο την Ολυμπιάς Λυμπιών. Το Δ.Σ. του σωματείου μας τίμησε την μνήμη του Σοφοκλή Μηνά ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή». Σημειώνει επίσης πως, «η φανέλα με το νούμερο 17 παραδόθηκε στην οικογένεια του Σοφοκλή. Με απόφαση του Δ.Σ. ο αριθμός 17 αποσύρθηκε προς τιμή του άτυχου Σοφοκλή».

Υπενθυμίζεται ότι, ο άτυχος Σοφοκλής ήταν οδηγός οχήματος το οποίο στις 8 Ιουλίου, ακολούθησε τρελή πορεία σε δρόμο της Λάρνακας, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και ο άτυχος νέος να ανασυρθεί νεκρός από τα συντρίμμια του. Ο 19χρονος φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να κτυπήσει αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, έπειτα να ανέβει σε πεζοδρόμιο και να καταλήξει σε περιτοίχισμα υποστατικού.

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




9316