Οι ωραιότεροι τρόποι να φωτίσεις τα καστανά σου μαλλιά

06.09.2021



Μόνο το 2% γυναικών στον κόσμο έχουν φυσικά, ξανθά μαλλιά και δεν το λέω εγώ αλλά ο Chris Appleton, ο προσωπικός hairstylist της Jennifer Lopez και της Kim Kardashian. Το μεγαλύτερο ποσοστό, όπως καταλαβαίνεις, είναι καστανές. Όπως εγώ κι εσύ. Και αυτό το post είναι αφιερωμένο σε εμάς. Είναι η πιο κομψή και natural απόχρωση, εκείνη που αποκτά λάμψη και υγιή όψη ευκολότερα από οποιαδήποτε άλλη. Και παράλληλα στο καστανό μπορεί να επέμβει ο haircolorist και να δημιουργήσει υπέροχα εφέ. 

Ένα από τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις άμεσα. Μιας και βγαίνουμε όλες από μια δύσκολη χρονιά και ενόψει της νέας σεζόν είναι η τέλεια ευκαιρία να δούμε μαζί τα ωραιότερα looks που χαρίζουν ένα υπέροχο twist στο καστανό σου χρώμα. Η καλύτερη τεχνική, σύμφωνα με τους experts είναι το balayage μιας και προσθέτει την τέλεια πινελιά με τον πιο φυσικό τρόπο. Το καστανό δείχνει σαν να έχει ξανοίξει από τον ήλιο.

Μπορείς να το φωτίσεις διακριτικά αλλά και πιο έντονα χωρίς όμως να αποκτήσεις το κλασικό ξανθό. Δες στη συνέχεια τα ωραιότερα looks και αποφάσισε ποιο θα υιοθετήσεις!
tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




8997