Αλφαμέγα Convenience Store στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

16.08.2021



Στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, η εμπορική ζώνη της οποίας άνοιξε πρόσφατα για το κοινό, λειτουργεί το νέο κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα.

Το Αλφαμέγα Convenience Store, το οποίο καλύπτει χώρο έκτασης 120 τ.μ. και είναι πλήρως προσαρμοσμένο στην αρχιτεκτονική της μαρίνας, άνοιξε τις πύλες του για το κοινό τις προηγούμενες μέρες. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην ευρύτερη περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

 

Το κατάστημα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και επισκεπτών της μαρίνας Αγίας Νάπας σε βασικά είδη. Παράλληλα θα τροφοδοτεί τα σκάφη, τα πληρώματα και τους τουρίστες, παραμένοντας ανοικτό μέχρι αργά το βράδυ. Συγκεκριμένα, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές θα παραμένει ανοιχτό μέχρι και τις 23:00. Το Αλφαμέγα Convenience Store θα προσφέρει, επίσης, υπηρεσίες delivery, ενώ θα εξυπηρετεί και online παραγγελίες.

 

Πρόκειται για το 17ο κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα, οι οποίες εν μέσω πανδημίας συνεχίζουν να επεκτείνουν το δίκτυο φυσικών καταστημάτων τους, επενδύοντας ταυτόχρονα στο E-commerce.

Σε δηλώσεις του, ο CEO των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, ανέδειξε ότι «εν μέσω μιας δύσκολης και γεμάτης με προκλήσεις περιόδου, λόγω της πανδημικής κρίσης, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να επεκτείνονται και να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας απτά στην προσπάθεια στήριξης της κυπριακής οικονομίας. Κινητήριο δύναμη της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξής μας, αποτελεί ο αμετάθετος στόχος μας για παροχή καλύτερης και ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1104