Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει για τον θάνατο του πατέρα της: "Τον βρήκα νεκρό, δεν ήξερα το όνομά μου"

26.07.2021Η Ευαγγελία Μουμούρη, μίλησε στη Βίκυ Χαντζή και την εκπομπή «Alpha Παντού». Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στιγμή που βρήκε τον πατέρα της νεκρό.

«Απελπισμένη έχω νιώσει δυο φορές στη ζωή μου. Ένιωσα απελπισμένη όταν πέθανε ο πατέρας μου και τον είδα. Τον βρήκα εγώ. Εκεί δεν ήξερα το όνομα μου, δεν ήξερα να πάρω ένα τηλέφωνο να πω “ελάτε εδώ”. Τη διεύθυνση δεν την ήξερα, δεν την θυμόμουν. Εκεί ένιωσα απελπισμένη.

Μετά από χρόνια λέω ότι αυτό ήταν ένα δώρο. Ο πατέρας μου έζησε τη δική του ζωή, μου έχει δώσει ό,τι καλύτερο είχε, ό,τι χειρότερο, τα στραβά του, τα καλά του… Και τώρα μου έχει μείνει η μνήμη του και τα καλά του. Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα γι’ αυτό κάνω θέατρο και του τα λέω κάθε μέρα. Είχε μια ευαισθησία που τον δυσκόλευε, αλλά δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει ο ίδιος. Εγώ βρήκα τρόπο να την αντιμετωπίζω», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη.

www.fthis.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΔεν ξέρετε πώς να φορέσετε τα headband σας; Η Δούκισσα Νομικού έχει τις απαντήσεις

Μαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα


635