Τόλης Βοσκόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του

21.07.2021



Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, τον Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, αποχαιρετούν  σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές. Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα και από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, όπου η οικογένειά του θα έχει τη δυνατότητα να του πει το τελευταίο «αντίο».

Στις 15:00, θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία, που θα γίνει μόνο με την οικογένεια του και ελάχιστους συγγενείς και φίλους, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Άλλωστε, πριν από λίγες ώρες, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιες υγείας.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου
fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




10983