Καραβάτου - Κατσούλης: Ο γιος τους, ο Αρίωνας μεγάλωσε και δες το μοναδικό στυλ του στην παραλία!

24.06.2021



Ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ο Αρίωνας έχει μεγαλώσει και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία απίθανη φωτογραφία του στο Instagram της! Ο Αρίωνας είναι πέντε χρονών και είναι κούκλος! Μπορεί να είναι μικρός όμως έχει ένα ιδιαίτερο στυλ… και μας αρέσει πολύ!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 5 ετών Αρίωνα και όπως έχει πει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της: «Το παρεάκι στο σπίτι είναι ή εγώ με τα παιδιά ή ο Κρατερός με τα παιδιά. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι οι αγκαλιές! Κάθε στιγμή της καθημερινότητας είναι ένα φυλαχτό που κρατάμε βαθιά μέσα μας. Προσπαθούμε για τις καλύτερες καταγραφές, αλλά δεν είμαστε τέλειοι…»!

Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός είναι φειδωλοί στις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένειά τους και κρατούν -όσο μπορούν- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν βλέπουμε ποτέ τα πρόσωπά τους.

Όσοι έχουν δει τα παιδιά από κοντά λένε ότι είναι πανέμορφα, με τον μικρό Αρίωνα, ωστόσο να μοιάζει λίγο περισσότερο στη μαμά του.

Η αδυναμία που έχει η Κατερίνα Καραβάτου στον γιο της είναι εμφανής. Για την ίδια είναι ο πρίγκιπάς της. «Εγώ φωνάζω τον Αρίωνα, πρίγκιπά μου. Εκείνος μου λέει: δεν είμαι πρίγκιπας, είμαι ιππότης! Ένας ξανθομπούμπουρας ιππότης που αγαπά τους γερανούς. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνεις ένας ευτυχισμένος, θαρραλέος, ιπποτικός. Χρόνια πολλά αγάπη μου», είχε σχολιάσει κάτω από μια φωτογραφία του Αρίωνα.

O Αρίωνας Κατσούλης μπορεί να είναι μόνο πέντε χρονών αλλά όπως θα δεις παρακάτω έχει στυλ ακόμα και στην παραλία! Δες τον κούκλο γιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στην παραλία.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4433