Μπόμπα – Τανιμανίδης: Έγιναν γονείς! Γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες τους Οι πρώτες εικόνες

23.06.2021



Γονείς έγιναν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Πριν από λίγα μόνο λεπτά το ανακοίνωσε ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς Σάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram! Η στιγμή που το ζευγάρι λαχταρούσε τόσο πολύ έφτασε και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Ήταν μέσα Φεβρουαρίου όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης, χωρίς ωστόσο τότε να αποκαλύπτουν πως η κύηση ήταν δίδυμη. Αυτό ήρθε λίγο αργότερα και ήταν πραγματικά μεγάλη έκπληξη!

Το ζευγάρι κρατά πλέον στα χέρια το τα δίδυμα κορίτσια του και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η οικογενειακή του ευτυχία.

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως χρειάστηκε μετά από πολλές προσπάθειες να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» είπε η Χριστίνα η οποία περιέγραψε στη συνέχεια και τον τρόπο που αντέδρασε ο σύζυγός της όταν έμαθαν πως ήταν έγκυος:

«Όταν κάναμε τη χορειακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχείλιζε από παντού», είχε εξομολογηθεί.

Η Χριστίνα Μπόμπα όλο αυτό το διάστημα δεν έπαψε στιγμή να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της με τις περισσότερες από αυτές να γίνονται viral.

Ο Σάκης Τανιμανίδης το ανακοίνωσε μέσα από story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6481