Τραγικές στιγμές στην Λευκωσία: Νεκρός σε τροχαίο ο 22χρονος Ραφαήλ Γρηγορίου (εικόνες)

19.06.2021



Μοιραία ήταν τελικά η βόλτα με το αμάξι, για τον άτυχο 22χρονο Ραφαήλ, ο οποίος έσβησε μπροστά στα μάτια της φίλης του, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Πέρα Χωριό Νήσου. Το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου, που ήταν γεμάτος όνειρα κόπηκε ξαφνικά. 

Ο άτυχος νέος βρισκόταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε η 21χρονη φίλη του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμές συνθήκες, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε 37χρονη, στην οδό Δημοκρατίας στη Νήσου με κατεύθυνση από το Πέρα Χωριό προς τη διασταύρωση με τον παρακαμπτήριο δρόμο από αυτοκινητόδρομο προς Πέρα Χωριό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει ενώπιόν της η Αστυνομία και οι τρεις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων έφεραν προστατευτικές ζώνες ασφαλείας, ενώ ο άτυχος 22χρονος είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ και οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του Ραφαήλ Γρηγορίου, 22 ετών από τα Λατσιά, ενώ οι 21χρονη και 37χρονη, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν. Ο άτυχος νέος ήταν φοιτητής δημοσιογραφίας, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. 

Στο μεταξύ, η Αστυνομία απευθύνει θερμή έκκληση, σε όποιο γνωρίζει κάτι για το τροχαίο και τις συνθήκες πρόκλησης της σύγκρουσης, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας (22802023), τη Γραμμή του Πολίτη (1460) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5023