Έμιλυ Γιολίτη: Μετά την παραίτηση βόμβα πήγε στο Καλλιμάρμαρο και απόλαυσε το show του οίκου Dior (εικόνες)

18.06.2021



Πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το πολύπλευρο υπερθέαμα «Dior celebrates Greece», με το οποίο ο γαλλικός Οίκος θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και το ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.     

Με αυτόν τον τρόπο επισφραγίστηκε επισήμως ο πρωτότυπος αυτός «διάλογος» της παγκόσμιας μόδας με την ελληνική ιστορία, τον επιδραστικό επί αιώνες ελληνικό πολιτισμό αλλά τη σύγχρονη Ελλάδα που τόσο υποδειγματικά την φιλοξένησε.

To διαφορετικό αλλά και τόσο λιτά φαντασμαγορικού αυτού θεάματος εντυπωσίασε, τόσο τους 400 προσκεκλημένους όσο και τα εκατομμύρια θεατών απ΄ όλο τον κόσμο που το παρακολούθησαν μέσω live streaming.

Οι προσκλήσεις στάλθηκαν κατευθείαν από το Παρίσι από τον διάσημο οίκο και ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Έμιλυ Γιολίτη.

Όπως όλα δείχνουν, το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο, γι’ αυτό και η μέχρι πρότινος υπουργός, αναχώρησε αμέσως μετά την παραίτηση της.

Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να περνά από την είσοδο, στο Καλλιμάρμαρο πίσω από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και την Άννα Βίσση.

www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5494