Full in Love - Survivor: Ο Παύλος και η Νικολέττα είναι και επίσημα μαζί! Δες τις πρώτες τρυφερές στιγμές τους

09.06.2021



Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη έχουν έρθει κοντά και τρανή απόδειξη το νέο βίντεο από τις στιγμές τους στη Μύκονο!  Οι δύο πρώην survivors κάνουν μαζί διακοπές και η κάμερα τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ α τετ!

Ο Παύλος Γαλακτερός όπως σας έχουμε ενημερώσει βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο. Μαζί του χαλαρώνει η Νικολέτα Μαυρίδη με την κάμερα του Mykonos Live TV να τους …τσακώνει στο Kensho στην Ψαρρού σε χαλαρές και τρυφερές στιγμές. Οι πρώην survivors που δημοσίως δηλώνουν φίλοι, μιλούσαν ο ένας στο αυτί του άλλου σαν να μην ήθελαν να ακουστούν αυτά που έλεγαν. Οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα, ήπιαν τα κοκτέιλ τους και πέρασαν μερικές χαλαρές στιγμές, με την Νικόλ να μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα με το ελεκτρίκ ολόσωμο μαγιό και τις αναλογίες της. Δείτε το τρυφερό τετ-α-τετ Γαλακτερού-Μαυρίδη στο νησί των Ανέμων, στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην εκπομπή, Ευτυχείτε είχε μιλήσει ο δημοσιογράφος, Πέτρος Νάζος και η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να μάθει όλο το ρεπορτάζ από εκείνον. Ο Πέτρος τόνισε: «Την Τετάρτη θα καταλάβετε μόνοι σας που είναι στην παραλία, που είναι πολύ κοντά, ο ένας ακουμπά το κεφάλι στον άλλον, παίζουν με τα κινητά τους, εμείς καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα συναίσθημα παραπάνω… κάντε υπομονή»!

Και η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Α, το έχεις δώσει σε κάποιο περιοδικό… Πάντως Πέτρο να πω τη γνώμη μου; Νομίζω ότι τα έχουν». Και ο Πέτρος Νάζος τόνισε: «Και εμείς έτσι πιστεύουμε. Είναι πολύ ωραίο ζευγαράκι…»! «Αν είναι μαζί μας αρέσουν πολύ, νομίζω ότι κάτι έχει γίνει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου!

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6792