Έρχονται τα... μωρά της καραντίνας και οι επώνυμοι γονείς τους ετοιμάζουν τα παιδικά δωμάτια!

02.05.2021



Μπορεί να διανύουμε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα και να βρισκόμαστε όλοι σε μία πολύ ευχάριστη διάθεση όμως υπάρχουν και πολλοί επώνυμοι που περιμένουν πώς και πώς να γεμίσει το σπίτι τους χαρά μιας και περιμένουν τον ερχομό του μωρού τους. 

Πρώτοι και καλύτεροι φυσικά ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα οι οποίοι μάλιστα ετοιμάζονται για διπλή χαρά μιας και περιμένουν δίδυμα. Οι μέλλοντες γονείς ετοιμάζουν σιγά σιγά το δωμάτιό τους και μάλιστα ήδη άρχισαν μέσα από αναρτήσεις τους να μας δείχνουν τις υπέροχες προετοιμασίες τους.

Την ίδια ώρα, η Νάντια Μπουλέ δείχνει να είναι πιο cool μέλλουσα μαμά αφού δεν έχει και μεγάλο άγχος για τις προετοιμασίες. Απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και θα ψωνίσει τα απαραίτητα για το μωρό λίγο πριν το φέρει στον κόσμο.

Όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον Άκη Πετρετζίκη ο οποίος από μέρα σε μέρα, από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί, τον Άκη junior όπως συνηθίζει χαριτολογώντας να αποκαλεί τον γιο του που είναι στον... δρόμο. Μάλιστα προ ημερών ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο το οποίο ομολογουμένως είναι ονειρικό.

Όσο για τη Μαρία Ηλιάκη που πλέον ζει μόνιμα στην Ελβετία στο πλευρό του συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη, έχει ήδη κάνει όλα τα απαραίτητα ψώνια για το μωρό, όμως ακόμα δεν έχει τακτοποιήσει πλήρως το παιδικό δωμάτιο.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από τα παιδικά δωμάτια των επωνύμων
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2798