Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Έτσι είναι σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Παναγία!

30.04.2021



Όλοι θυμόμαστε τον ρόλο της Παναγίας στην τηλεταινία «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που εκτόξευσε στα ύψη την καριέρα της Ολίβια Χάσεϊ. Όπως κάθε Μεγάλη Εβδομάδα, έτσι και φέτος ο ΑΝΤ1 προβάλλει την διάσημη τηλεταινία "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" σημειώνοντας κάθε χρόνο υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο ρόλος της Παναγίας έχει χαραχθεί στις μνήμες όλων των τηλεθεατών.

Η Ολίβια Χάσεϊ σε ηλικία 7 ετών έφυγε με τη μητέρα της στην Αγγλία και παρακολούθησε από πολύ μικρή μαθήματα ηθοποιίας και ο Τζεφιρέλι την ανακάλυψε νωρίς. Η 70χρονη πια ηθοποιός με αγγλικές και αργεντίνικες ρίζες ξεκίνησε την υποκριτική της πορεία στο θέατρο, όμως ο Φράνκο Τζεφιρέλι ήταν εκείνος που την έκανε να καθιερωθεί, αφού με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» κατάφερε να κερδίσει Χρυσή Σφαίρα.

Έχει 38 κινηματογραφικές ταινίες και 11 τηλεοπτικές παραγωγές στο ενεργητικό της, ενώ ακόμη έχει χαρίσει τη φωνή της στα video games των Star Wars. Έχει αποσπάσει βραβείο David di Donatello Awards για τον «Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» του 1969 , αλλά και Golden Globe για το ίδιο έργο, ενώ ο τελευταίος της ρόλος ήταν αυτός της Μητέρας Τερέζα.

Η μεγαλύτερη, όμως, επιτυχία ήρθε το 1977 στην δημοφιλή σειρά του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κάθε χρόνο προβάλλεται μέσα από τον ΑΝΤ1, με εκείνη να υποδύεται την Παρθένο Μαρία, σε ηλικία 26 χρόνων.

Δείτε στην παρακάτω gallery πως είναι σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Παναγία στον "Ιησού από τη Ναζαρέτ".
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


9853