5+1 αγαπημένα vintage hair looks της βασίλισσας Ελισάβετ

21.04.2021



Σήμερα, η βασίλισσα Ελισάβετ κλείνει τα 95 της χρόνια και σίγουρα θα τα περάσει πολύ διαφορετικά απ’ ότι συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια μιας και βρίσκεται σε πένθος μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, πρίγκιπα Φίλιππου.

Επί της ευκαιρίας λοιπόν των γενεθλίων της, κάναμε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και πέρα από τις πάντοτε κομψές της εμφανίσεις διαπιστώσαμε πως τα μαλλιά της ήταν και είναι πάντα εκλεπτυσμένα, χτενίσματα και αξεσουάρ που μπορούν να εμπνεύσουν τη γυναίκα του σήμερα χαρίζοντας της εντυπωσιακά looks.

Αξίζει να αναφέρουμε πως υπεύθυνος για την περιποίηση της κόμης της Βρετανίδας βασίλισσας είναι ο πιστός κομμωτής της, Ίαν Καρμάικλ, ο οποίος επί 23 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως την χτενίζει δύο φορές την εβδομάδα ενώ την ακολουθεί σε όλες τις κατοικίες της εντός της χώρας αλλά και στα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί το ίδιο χτένισμα και κόψιμο τολμώντας να κάνει μόνο μικροαλλαγές ενώ μεγάλη της αγάπη είναι τα καπέλα. Παράλληλα, οι εμφανίσεις με τις βασιλικές κορώνες δεν μπορούν να αφήσουν κανένα αδιάφορο. Τέλος, αν προσέξει κανείς, στις χαλαρές προσωπικές της βόλτες επιλέγει floral φουλάρια.

Πιο κάτω συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε έξι hair looks που αξίζει να δεις
madamefigaro.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2560