Αυτές είναι οι 10 δημοφιλέστερες τσάντες στον κόσμο

19.04.2021



Οι τσάντες ανέκαθεν ήταν, είναι και θα είναι το σημαντικότερο και πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ στον κόσμο. Ανεξάρτητα από το σχήμα, το μέγεθος, την απόχρωση ή το στυλ τους, αποτελούν μία πολύ καλή επένδυση. Αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς «επιδρούν» στα κοινωνικά μέσα;

Μια νέα έρευνα του OnBuy αποκάλυψε ποιες είναι οι πιο διάσημες τσάντες σχεδιαστών με βάση τα hashtags στο Instagram, και είναι όλες κλασικές, είναι οι πραγματικές «It bags» του internet.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται φυσικά η εβληματική Birkin του οίκου Hermès, με 5.914.103 εντυπωσιακές δημοσιεύσεις στο Instagram. Η τσάντα αυτή παραμένει μέχρι και σήμερα απόλυτα διαχρονική και μια εγγυημένη stylish πινελιά σε οποιοδήποτε outfit. Eπίσης, είναι η πιο πολυτελής τσάντα στον κόσμο. Οι τιμές μία τσάντας Birkin κυμαίνονται από 7.000 ευρώ, ενώ η πιο ακριβή πωλήθηκε για 250.000 δολάρια σε δημοπρασία του Christie's στο Hong Kong.

Στη δεύτερη θέση είναι μια ακόμα τσάντα του οίκου Hermès, η Kelly με 5.451.995 δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή στο Instagram. Τρίτον, με 2.091.718 hashtags, είναι η τσάντα Dior Lady Dior. Αν και κυκλοφόρησε το 1994, εξακολουθεί να είναι μια πολύ δημοφιλής τσάντα.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι 10 πιο δημοφιλής τσάντες στον κόσμο.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




7401