Βρέφος σπάραζε στο κλάμα σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό και οι γονείς του ήταν χαλαροί για ψώνια (εικόνα σοκ)

17.04.2021Μία καταγγελία που προκαλεί σοκ κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από μία γυναίκα που είχε να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο περιστατικό χθες Παρασκευή 17 Απριλίου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτηση της όταν βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης σε υπεραγορά καθώς προσπαθούσε να τακτοποιήσει τα ψώνια στο όχημα της άκουσε κλάμα μωρού από διπλανό όχημα.

Αμέσως η γυναίκα κοίταξε στο όχημα και είδε ένα νεογέννητο κοριτσάκι μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο ενώ υπήρχε ζέστη. Μάλιστα, το βρέφος ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα μέχρι το πρόσωπο και υπήρχε μόνο ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό. Από εκεί προσπάθησε να χωρέσει το χέρι της και να ανοίξει την πόρτα παίρνοντας τελικά στην αγκαλιά της το μικρό κοριτσάκι.

Μετά από περίπου 20 λεπτά εντόπισαν στην υπεραγορά τους γονείς του βρέφους μαζί με τα άλλα δύο τους παιδιά, ενώ όπως αναφέρει η ανάρτηση ήταν χαλαροί… Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία καθώς γίνονται προσπάθειες για εντοπισμό των γονιών έτσι ώστε να καταθέσουν στις Αρχές.

tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΕλένη Μενεγάκη – Ελπίδα Ιακωβίδου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο ρούχο! Ποια το αναδεικνύει καλύτερα;

Αγγελική Δαλιάνη: Θα τα χάσετε με την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την κόρη της [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Long denim shorts: 3 fashion girls φοράνε την τάση! Διάβασε περισσότερα

Έλενα Θεοδώρου: Ντύθηκε ασορτί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της! (Φώτος) Διάβασε περισσότερα
2634