Ζευγάρι έκπληξη: Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα πολυσυζητημένης ελληνικής σειράς! Η πρώτη τρυφερη φωτο!

17.04.2021



H  Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι μαζί! Και μπορεί η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης να είναι ζευγάρι εδώ και καιρό τώρα είδαμε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε η Άννα Μενενάκου!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας και στην συνέχεια σειράς «Έτερος Εγώ» και παρότι η σχέση τους στην αρχή ήταν επαγγελματική, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε πιο προσωπική.

Και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν τη δημοσιότητα.

Φροντίζουν να ρίχνουν φως μόνο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά τους και για τον λόγο αυτό δεν είχε γίνει γνωστή η σχέση τους. Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους λένε ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και φροντίζουν να περνούν αρκετές ώρες μαζί. Όπως φαίνεται, είναι αρκετά ώριμοι πλέον και οι δύο, γνωρίζουν πολύ καλά τι ζητούν και προχωρούν μαζί. Μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, κάτι που βοηθά αρκετά στην επικοινωνία των ανθρώπων.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η Άννα Μενενάκου έχουν δέκα χρόνια διαφορά. Η Άννα Μενενάκου λοιπόν αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της με τον Σωτήρη Τσαφούλια και έγραψε στη λεζάντα: «Η αγάπη της ζωής μου».

www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6277