Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά, είναι βγαλμένο από σελίδες περιοδικού – Οι πιο ωραίες γωνιές του

16.04.2021



Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο Νέο Βουτζά έχουν φτιάξει το σπίτι τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να ζήσει ήσυχα δίπλα στη θάλασσα και έτσι απέφυγε να επιλέξει μία από τις κοσμοπολίτικες περιοχές της πρωτεύουσας. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής λατρεύουν τη φύση, συνεπώς το σπίτι τους είναι μέσα στο πράσινο.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς διαθέτουν τους δικούς τους λογαριασμούς στα social media και τακτικά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στιγμές από τη ζωή τους, δίνοντάς τους έτσι μια γεύση από την καθημερινότητα μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Σύσσωμη η οικογένεια απολαμβάνει να μένει σπίτι και να χαίρεται τον επίγειο παράδεισό της.

Το σπίτι του όμορφου ζευγαριού είναι βαμμένο εξωτερικά σομόν, ενώ εσωτερικά επικρατούν τα γήινα χρώματα. Ως γνήσιος λάτρης της κηπουρικής, ο Σάκης Ρουβάς έχε φυτέψει δέντρα ενώ έχει δημιουργήσει και το δικό του θερμοκήπιο. Ακόμα, στον κήπο υπάρχει ένα κοτέτσι, έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να τρώνε φρέσκα αυγά.

Σχετικά με το εσωτερικό του σπιτιού, το μεγάλο σαλόνι με το επιβλητικό τζάκι και η παραδοσιακή και συγχρόνως μοντέρνα κουζίνα τραβάνε αμέσως την προσοχή. Αυτοί είναι οι δύο χώροι που η οικογένεια περνάει πολλές ώρες της ημέρας. Όσον αφορά στα δωμάτια των παιδιών, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν επιλέξει χαρούμενα χρώματα και τα έχουν στήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη τους.

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


11141