Bed & Bath: H νέα σειρά House Bamboo Collection θα τελειοποίησει τις συνθήκες του ύπνου σας

12.04.2021



Τιμώντας το κύρος της φύσης, δημιουργήσαμε μια εξαιρετικά απαλή σειρά από οικολογική ίνα 100% μπαμπού, 300 κλωστών.  Η σειρά Bamboo Collection με σκοπό να τελειοποίησει τις συνθήκες του ύπνου σας «φροντίζει» το σώμα σας.  Το αγκαλιάζει παρέχοντας σε αυτό την εκλεπτυσμένη απαλότητα, τη φρεσκάδα και τη θερμοκρασία που του αρμόζει.

 Η υψύλη ποιότητα της Hauz συναντά τη μαγεία των φυσικών υλικών και δημιουργεί ένα αριστοκρατικό υπνοδωμάτιο για να ανυπομονείτε να επιστρέψετε σπίτι. Τα είδη της συλλογής διατίθενται μεμονωμένα σε 6 μοναδικά χρώματα, για να τα συνδυάσετε όπως θέλετε. Συνδιάστε τα με την κουβέρτα Chenille της Hauz, η οποία ήρθε για να κάνει το κρέβατι σας ακόμα πιο αξιοπρεπές, fashionable και πάνω από όλα ζεστό. 

Τα χρώματά της έχουν επιλεχθεί με βάση το χρωματολόγιο της Hauz Bamboo Collection, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ντύσετε το κρεβάτι σας, είτε με εντυπωσιακή μονοχρωμία είτε με συνδυαμό της επιλογής σας.  Η τεχνική του φινιρίσματος με αέρα, τονώνει τις εντάσεις των χρωμάτων όπως και το ίδιο το νήμα και «κλειδώνει» την τελική μορφή της κουβέρτας με την αφράτη και απαλη αίσθηση. 
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Bed&Bath και δείτε και νιώστε αυτές τις μοναδικές συλλογές. 
Bed&Bath Athalassis 22 319999
Bed&Bath Kolonakiou 25 430071





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




585