Βaseball hat: To πιο δυνατό αξεσουάρ της φετινής σεζόν! Δείτε προτάσεις

08.04.2021



Aν ψάχνεις το πιο δυνατό αξεσουάρ για το φετινό καλοκαίρι σου έχουμε την απάντηση: Baseball hat! Τα καπέλα του μπέιζμπολ έχουν κάνει δυναμικό comeback και μετά το show του οίκου Celine για το καλοκαίρι του 2021, όπου όλα τα μοντέλα φορούσαν καπέλα του baseball, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι το must αξεσουάρ που πρέπει να φορέσεις! Και γιατί να μην το φορέσεις, αφού το σχήμα του πάει στις περισσότερες, ενώ το ύφος του ταιριάζει με το casual style που φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη τάση από τώρα και μέχρι το φθινόπωρο!

Αυτό το εμπνευσμένο καπέλο της δεκαετίας του ’90, μας θυμίζει φυσικά την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία το φόρεσε πολύ και του έδωσε μία νέα θέση στα everyday σύνολά της. Τώρα πια γίνεται το αγαπημένο των it girls και κερδίζει συνεχώς έδαφος στα show μεγάλων οίκων.

Συνδυάζει άψογα την αβίαστη κομψότητα και την casual διάθεση, ενώ τα μονόχρωμα σχέδια είναι αυτά που ξεχωρίζουν στα street style! Aν πρέπει να κάνεις μία λίστα με αυτά που θα βάλεις στην φετινή σου καλοκαιρινή ντουλάπα, τότε το baseball hat θα είναι σίγουρα μέσα και με το παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα του tlife.gr σίγουρα θα σε πείσουμε να το φορέσεις αυτήν την σεζόν!

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1979