Χωρισμός σοκ για Ελληνίδα τραγουδίστρια και Έλληνα ηθοποιό μετά από 15 χρόνια σχέσης! (φωτος)

05.04.2021



Χώρισαν μετά από 15 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαζήση και την Βανέσσα Αδαμοπούλου, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή τους πια.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες χώρισαν τον προηγούμενο Νοέμβριο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου ζουν χωριστά του τελευταίους μήνες, με την τραγουδίστρια να παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα και τον ηθοποιό να έχει νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Μπορεί ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια να έχουν χαράξει διαφορετική πορεία και να μην μένουν πλέον μαζί, όμως αυτό που πάντα θα τους ενώνει και θα αποτελεί μοναδική προτεραιότητα είναι ο 6 χρόνων γιος τους.

Το ζευγάρι ουδέποτε απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή, αντιθέτως, όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαν την ιδιωτική τους ζωή όσο πιο μακριά γινόταν από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις δημόσιες εξόδους και εμφανίσεις, ειδικότερα εκεί που ήξεραν ότι θα υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι.

Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή». Εκείνος υποδύθηκε τον φαντάρο κι εκείνη ερμήνευσε το τραγούδι για το soundtrack του φιλμ «Πάνω στην τρέλα μου». Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να αποκαλυφθεί και χρόνια μετά, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4106