Έγκυος ξανά γνωστή ηθοποιός – Η ανακοίνωση στο Instagram

02.04.2021



Ξανά έγκυος είναι η ηθοποιός Τori Spelling. Η πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς “Χτυποκάρδια στο Beverly Hills” διανύει την έκτη εγκυμοσύνη της και βιώνει όμορφες και μοναδικές στιγμές. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Τori Spelling δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«No. 6», έγραψε απλά στη λεζάντα της ανάρτησής της. Η Τori Spelling είναι 47 ετών και έχει αποκτήσει άλλα πέντε παιδιά. Η κόρη του αείμνηστου παραγωγού Αaron Spelling έγινε για πρώτη φορά μαμά το 2007 όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος της Liam Aaron, ενώ ο μικρότερος από τα παιδάκια της, Beau Dean γεννήθηκε το 2017.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως η ίδια κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έμεινε στο νοσοκομείο για δέκα ολόκληρες εβδομάδες. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ο σύζυγός της Dean McDermott έκανε μια απιστία. Έτσι λοιπόν, πραγματοποίησαν μία σειρά ριάλιτι με τις προσπάθειές τους να σώσουν τον γάμο τους. Δείτε την ανάρτηση της Tori Spelling για την έκτη εγκυμοσύνη της.

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3050