Baby boom: Γνωστή ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά!

26.03.2021



Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η πρωταγωνίστρια γνωστής σειράς καθώς εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι. Η ηθοποιός ανακοίνωσε την Τετάρτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι γέννησε την κορούλα της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που πρόκειται να πάρει. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ashley Tisdale, καθώς εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι. Η πρωταγωνίστρια της σειράς High School Musical ανακοίνωσε την Τετάρτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι γέννησε την κορούλα της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που πρόκειται να πάρει. 

“Η Jupiter Iris French έφτασε στη Γη στις 3.23.21”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ashley Tisdale. Παράλληλα, η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το μικροσκοπικό χεράκι της κορούλας της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη Ashley Tisdale και ο μουσικός σύζυγός της, Christopher French, που είναι 38 ετών, ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Ashley Tisdale στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη νεογέννητη κορούλα της στην γκαλερί που ακολουθεί
glance.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1934