Nέες πληροφορίες για την Κύπρο: Χαλαρώσεις ούτε για αστείο! Τι μπορεί να ξανακλείσει

04.03.2021



Εντονότατη είναι η ανησυχία που απορρέει τόσο από το Υπουργείο Υγείας αλλά και από τις τάξεις της επιστημονικής/συμβουλευτικής ομάδας από την αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα.

Η κατάσταση μάλιστα είναι τόσο ανησυχητική που όχι μόνο είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να ακυρωθούν οι εξαγγελθείσες χαλαρώσεις που έπονται την 16η Μαρτίου (άνοιγμα χώρων εστίασης) αλλά ίσως υπάρξει και συζήτηση για όσες έχουν ήδη εξαγγελθεί εάν παρατηρηθεί παρατεταμένα αυτή η εικόνα.

Παρά το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί κατά κόρον οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι η ανησυχία εντοπίζεται σε διάφορες αλυσίδες που έχουν εντοπιστεί και αφορούν κυρίως εργασιακούς χώρους αλλά και σχολικές μονάδες.

Η επιστημονική ομάδα τηρεί στάση αναμονής -τουλάχιστον μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας- αναμένοντας να σχηματίσει μια πιο αποκρυσταλλωμένη εικόνα σε σχέση με την επιδημιολογική καμπύλη ενώ όπως αναφέρεται περιμένουν να συνεχιστούν οι αριθμοί των τελευταίων ημερών μέχρι να βρεθούν οι επαφές και να σπάσουν οι αλυσίδες.

Την ίδια ώρα έστω και με μικρά τεχνικά προβλήματα συνεχίζονται τα ραντεβού εμβολιασμών, με τη μάχη απέναντι στην πανδημία να εξελίσσεται πλέον σε αγώνα δρόμου.

Το πενθήμερο που ακολουθεί αναμένεται καθοριστικό για το τι μέλλει γενέσθαι με τους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης να παρακολουθούν διακριτικά την κατάσταση δηλώνοντας την ανησυχία τους.

Πηγή: www.tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3883