Μεγάλη Δωρεά από Ανώνυμο Ευεργέτη προς το Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΒ΄- Λανίτειο

22.02.2021



Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού ΙΒ'-Λανιτείου, με την επιστροφή τους στα θρανία, τη νέα χρονιά 2021. Στο γήπεδο του σχολείου είχε τοποθετηθεί πλαστικό γρασίδι, το μάθημα Φυσικής Αγωγής ενισχύθηκε με νέα όργανα γυμναστικής και σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας και στα εργαστήρια τοποθετήθηκαν καινούριοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προβολείς, web cameras και μεγάφωνα. Επιπρόσθετα, το Εργαστήριο Πληροφορικής εξοπλίστηκε με 13 νέους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και έναν Φορητό Υπολογιστή (laptop). Η Δωρεά έγινε μέσω του Συνδέσμου Γονέων, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη της υλοποίησης των έργων.

Τον πιο πάνω εξοπλισμό, η αξία του οποίου ξεπερνά τις €47.000,00, δώρισε γονέας του σχολείου μας. Ο Άνθρωπος πίσω από αυτή την ιδιαίτερα μεγαλοπρεπή ενέργεια θέλησε να παραμείνει ανώνυμος. Το κίνητρό του είναι η αγάπη του για τα παιδιά και η επιθυμία του να διευκολύνει την καθημερινότητά τους, βελτιώνοντας το σχολικό περιβάλλον. Οι μαθητές μας βιώνουν καθημερινά τις σκληρές συνέπειες της Πανδημίας και παρόλες τις προσπάθειες που όλοι καταβάλλουμε, για να κάνουμε την ζωή τους όσο πιο ευχάριστη γίνεται, εν τούτοις η επίδρασή της είναι φανερή στην καθημερινή τους ρουτίνα και στο σχολείο πρωτίστως. Η Δωρεά αυτή έρχεται να δώσει μεγάλη χαρά στα παιδιά, να ενισχύσει την ψυχολογία τους και ταυτόχρονα να διευκολύνει το εκπαιδευτικό έργο, βελτιώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις συνθήκες διδασκαλίας - μάθησης.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Γονέων, η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, καθώς και τα παιδιά του σχολείου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους προς τον Ευεργέτη. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την κοινωνία και τον άνθρωπο, το μεγαλείο της ψυχής και η ανθρωπιά αποτελούν όαση και ελπίδα για καλύτερες μέρες. Η πράξη του αυτή είναι παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλτρουισμού.

Δρ. Μαρίλια Παναγιώτου
Πρόεδρος ΔΣ Συνδέσμου Γονέων
Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού ΙΒ'-Λανίτειο





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


897