Αποκαλύψεις για τα νέα μέτρα στην Κύπρο: Τέλος το sms και πιο αργά το κέρφιου

22.02.2021Τα σενάρια των χαλαρώσεων δίνουν και παίρνουν, ενώ παρά το ‘κυνήγι μαγισσών’ για να αλιεύσουμε τις όποιες χαλαρώσεις τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει Κυβέρνηση και Υπουργικό Συμβούλιο. Όπως όλα δείχνουν τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την εστίαση, αφού το άνοιγμα της δημιουργεί ένα ντόμινο αλληλεπιδράσεων. Οι πληροφορίες του ThemaOnline κάνουν λόγο για έντονες πιέσεις από πλευράς ιδιοκτητών χώρων εστίασης ενώ ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου δεν κατέδειξε ακριβώς πότε προβλέπεται το άνοιγμα.

Το αρχικό πλάνο για την 16η Μαρτίου δε βρίσκει σύμφωνους τους ιδιοκτήτες που θέλουν πάση θυσία να εκμεταλλευτούν το δεκαήμερα των Αποκριών (4-14 Μαρτίου). Παρ’όλα αυτά και σύμφωνα με τις παραινέσεις της Επιστημονικής Ομάδας ίσως η χρυσή τομή να βρεθεί κάπου στη μέση με προσανατολισμό την 8η Φεβρουαρίου. Παρ’όλα αυτά γίνεται μια προσπάθεια διαχωρισμού -και από επίσημα χείλη- των εστιατορίων από τις καφετέριες επαναφέροντας το ζήτημα που είχαμε θίξει στο ThemaOnline προ εβδομάδων.

Δηλαδή το γεγονός πως οι επιστήμονες θεωρούν τα εστιατόρια πιο ασφαλή από τις καφετέριες δίνοντας διαφορετικές ημερομηνίες. Κάτι τέτοιο όμως πολύ δύσκολα θα γίνει δεκτό σαν πολιτική απόφαση αφού ο χώρος της εστίασης πρέπει και θεωρείται ενιαίος.

Το άνοιγμα λοιπόν θα επιφέρει αλλαγές και στις υπόλοιπες πτυχές των περιοριστικών μέτρων. Εστιατόρια, καφετέριες και μπαράκια ενδέχεται να ‘σβήσουν’ τα SMS αφού πέραν αυτών θα λειτουργούν κανονικά πλέον γυμναστήρια, ωδεία και σχολές χορού.

Όπως γίνεται λοιπόν σαφές, θα είναι τόσο πολλής ο κόσμος που θα διακινείται που το SMS στο 8998 δε θα είναι πλέον απαραίτητο. Αυτό αναμένεται να επηρεάσει και το κέρφιου (απαγόρευση κυκλοφορίας).

Τα μέλη της επιστημονικής ομάδας δεν πρόκειται να συνεναίσουν σε μια τόσο μεγάλη χαλάρωση όμως για να καταστεί το πλάνο βιώσιμο, η σκέψη είναι να μετακινηθεί η απαγόρευση αργότερα (γίνεται λόγος για τις 23:00, από τις 21:00).

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤα σύνολα που θα σας φτιάξουν την διάθεση εν μέσω καραντίνας με την υπογραφή της Μαρίας Κκούνου

Μπορεί η ζωή μας τον τελευταίο ένα χρόνο να έχει έρθει «τούμπα», ωστόσο κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς σαν γυναίκες για να αλλάξουμε τη διάθεση μας. Διάβασε περισσότερα

Τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου; Οι celebrities μας δίνουν ιδέες με τα outfit τους Διάβασε περισσότερα

Ήβη Αδάμου: Η πιο τολμηρή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! Έγινε εντελώς ξανθιά! Διάβασε περισσότερα

5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε Διάβασε περισσότερα


1543