Με χειροπέδες ο σκηνοθέτης Λιγνάδης στην Ευελπίδων μετά τις καταγγελίες κατά συρροή βιασμού (βιντεο)

21.02.2021



Ο Δημήτρης Λιγνάδης λίγο πριν τις 10,00 το πρωί οδηγήθηκε με χειροπέδες στο γραφείο της 19ης ανακρίτριας στην Ευελπίδων προκειμένου να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης ο οποίος χθες το βράδυ συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και σήμερα, λίγα λεπτά αφότου εμφανίστηκε στην Ευελπίδων ο συνήγορός του Νίκος Γεωργουλέας εμφανίστηκε και εκείνος, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς και φορώντας χειροπέδες.Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία μετά από απανωτές καταθέσεις εις βάρος του.  Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του για την κατηγορία του κατά συρροή βιασμού τον οδήγησε σήμερα το πρωί ενώπιον της 19ης ανακρίτριας που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση η οποία έχει φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της τέχνης και του θεάτρου.

Οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος, εργάζονταν κάτω από άκρα μυστικότητα και αδιάκοπα τα τελευταία 24ωρα για να συλλέξουν αποδεικτικό υλικό και κάπως έτσι οδηγήθηκαν στην άσκηση δίωξης σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη για το κακούργημα του βιασμού. Η δικογραφία που σχηματίστηκε πέρασε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.  Χθες αργά το μεσημέρι, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που τις τελευταίες ημέρες καταγγέλλεται σωρηδόν, μετέβη με δική του βούληση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.  Εκεί, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας, ζήτησαν να έρθουν σε επαφή με αξιωματικό της αστυνομίας και να ενημερωθούν σχετικά με τη φημολογία για ένταλμα σύλληψης του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Οι δυο τους παρέμειναν στη ΓΑΔΑ για περίπου μισή ώρα όμως, αποχώρησαν καθώς τους πληροφόρησαν ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ούτε υπήρχε ενημέρωση από την Δικαιοσύνη.  Λίγη ώρα αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του, ο γνωστός σκηνοθέτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου και πέρασε τη νύχτα. Σήμερα, νωρίς το πρωί οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας όπου και θα ζητήσει για να πάρει προθεσμία ώστε να απολογηθεί.

www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




872