Γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε για 1η φορά φώτο από τη στιγμή του τοκετού της

09.02.2021



Ο γιος της έγινε 11 ετών και αφού πήρε την άδειά του, για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφίες από το μαιευτήριο και τη στιγμή του τοκετού της. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να κάνει δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως ποτέ δεν έχει κάνει οποιαδήποτε ανάρτηση με την κόρη της εδώ και 11 χρόνια αλλά και με το δεύτερο μωρό της που έφερε στον κόσμο πριν μερικούς μήνες. Μάλιστα, ακόμη και η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μυστικό και μεγάλη έκπληξη για πολλούς από τους θαυμαστές της.

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της όμως, δημοσίευσε για πρώτη φορά, ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την αίθουσα τοκετού και μάλιστα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και εξίσου γνωστό ηθοποιό. "Αγαπητέ μου γιε... Ήλιε μου.. Κάνω αυτήν την ανάρτηση με την άδειά σου", σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες της και συνέχισε.

"Σήμερα γίνεσαι 11 χρονών. Ο ερχομός σου σε αυτό τον κόσμο, όταν ακόμη ήμουν νεαρή γυναίκα, με έκανε να δοκιμάσω τη μητρότητα, που ίσως είναι ο μεγαλύτερος λόγος της ύπαρξής μου σε αυτήν τη ζωή. Με απερίγραπτη ευτυχία, και νιώθοντας αυτό το συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά, άλλαξα, μεγάλωσα. Με την αγάπη σου. Με τη σοφία σου. Με τη φιλευσπλαχνία σου για κάθε ζωντανό πλάσμα στον κόσμο. Με το θάρρος σου. Έμαθα καινούρια πράγματα μαζί σου και συνεχίζω να μαθαίνω, μέρα με τη μέρα. Σε ευχαριστώ για αυτό. Όταν άνοιξες τα μαύρα σου μάτια στις 22:38 πριν 11 χρόνια, κοίταξες τα μάτια μου χωρίς να κλάψεις. Σου εύχομαι υγεία, χαρά, ευτυχία και πάντα να κοιτάζεις τα μάτια μου όποτε το χρειάζεσαι.
Ο Θεός να σε ευλογεί!".

Την Berguzar Korel τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» πριν αρκετά χρόνια! Έκτοτε την είδαμε ξανά στις σειρές «Karadayi» και «Σουλεϊμάν Α΄ ο Μεγαλοπρεπής».

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον εξίσου ηθοποιό Halit Ergenç, που γνωρίσαμε μέσα από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις σειρές «Χίλιες και μία νύχτες» και «Σουλεϊμάν Α΄ ο Μεγαλοπρεπής». Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Χίλιες και μια νύχτες», μετά από λίγο καιρό παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει δυο γιους.

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες από τον τοκετό της, έτσι όπως τις δημοσίευσε η ίδια η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί.
mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6457