Ανθή Σαλαγκούδη: Το κομψό σπίτι της παίκτριας που έχει προκαλέσει χαμό στο Survivor

26.01.2021



Το φετινό Survivor έκρυβε αρκετές εκπλήξεις, τόσο για τους ίδιους τους παίκτες, όσο και για τους τηλεθεατές. Αρχικά το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε με τους παίκτες να χωρίζονται ξανά σε Διάσημους και Μαχητές, με τις νέες αφίξεις στο παιχνίδι να προκαλούν μεγάλη έκπληξη.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα και η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία πρόσφατα βγήκε η πιο αγαπητή παίκτρια του κοινού, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, ακόμη και την ίδια.

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Τα τελευταία χρόνια έκανε αρκετές εμφανίσεις και δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ η συμμετοχή της στο Survivor 4 θα της μείνει σίγουρα αξέχαστη. Όσο για τη ζωή της στην Αθήνα, η Ανθή ζει σε ένα "ζεστό" σπίτι το οποίο και έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από τα social media.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6165