Survivor Γιώργος Κόρομι: Ο σέξυ Μαχητης πόζαρε με εσώρουχο δίπλα στην Μαρία-Αγάπη του GNTM

24.01.2021



Το Survivor 4 μετρά πλέον ένα μήνα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ με τους συμμετέχοντες να έχουν αλλάξει ήδη ομάδες, μετά την απόφαση της παραγωγής να δώσει τέλος σε Μαχητές και Διάσημους παίκτες. Οι παίκτες χωρίζονται πλέον σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα με τους τηλεθεατές να έχουν ξεχωρίσει ήδη τα μεγάλα φαβορί τα οποία και θεωρούν ότι θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του φετινού ριάλιτι.

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από αυτούς. Ο παίκτης του Survivor είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Διαθέτει άψογο κορμί, ενώ έχει ποζάρει με εσώρουχα για τις ανάγκες επαγγελματικής φωτογράφισης. Η αποκάλυψη όμως ήρθε μέσω instagram και συγκεκριμένα από την αγαπημένη μας ρεπόρτερ των social media, Soula Glamorous. Ο παίκτης του Survivor είχε βρεθεί στην ίδια φωτογράφιση με την Μαριαγάπη την οποία και γνωρίσαμε ως μοντέλο μέσα από το GNTM.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6227