Πάθαμε σοκ και δεν τον αναγνωρίσαμε: Ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής είναι άλλος άνθρωπος!

24.01.2021Έκανε τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, αγαπήθηκε όσο λίγοι τραγουδιστές, ειδικά από το νεανικό κοινό αλλά πλέον ζει εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

Προσφάτως έφυγε από το Λονδίνο όπου ζει μόνιμα και αυτές τις μέρες βιώνει 1000+1 νύχτες στο εξωτικό Ντουμπάι το οποίο δείχνει να του αρέσει πολύ.

Μάλιστα, όχι μόνο απολαμβάνει τις ομορφιές του Εμιράτου αλλά έχει εναρμονιστεί πλήρως με το περιβάλλον, ακόμα και τις διαφορετικές στυλιστικές επιλογές των ντόπιων, φορώντας κελεμπία. Κάτι που φυσικά άλλαξε πλήρως την εξωτερική του εμφάνιση. Τόσο που πλέον είναι αγνώριστος.

Όσο και αν τον παρατηρήσετε στην πάνω φωτογραφία, δύσκολα θα καταφέρετε να τον αναγνωρίσετε.

Και όμως, ο παραπάνω εικονιζόμενος είναι ο Σαρμπέλ! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Μεγάλη Βρετανία, πετάχτηκε στα Αραβικά Εμιράτα για δουλειές και επί τη ευκαιρία είπε να ζήσει στο… πετσί του την καθημερινότητα των ντόπιων, αποφασίζοντας να ντυθεί… Εμίρης.

Κάτι που ναι μεν τού πάει πολύ αλλά είναι πράγματι αγνώριστος. Ο τραγουδιστής πάντως δείχνει να απολαμβάνει κάθε του στιγμή στο Ντουμπάι, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες από εκεί.

www.klik.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤα σύνολα που θα σας φτιάξουν την διάθεση εν μέσω καραντίνας με την υπογραφή της Μαρίας Κκούνου

Μπορεί η ζωή μας τον τελευταίο ένα χρόνο να έχει έρθει «τούμπα», ωστόσο κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς σαν γυναίκες για να αλλάξουμε τη διάθεση μας. Διάβασε περισσότερα

Τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου; Οι celebrities μας δίνουν ιδέες με τα outfit τους Διάβασε περισσότερα

Ήβη Αδάμου: Η πιο τολμηρή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! Έγινε εντελώς ξανθιά! Διάβασε περισσότερα

5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε Διάβασε περισσότερα


4463