Η Μέγκι Ντρίο είναι ερωτευμένη! Ποιος της έκλεψε την καρδιά!

14.01.2021



Η Μέγκι Ντρίο δεν είναι πια μόνη! Το εντυπωσιακό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο περυσινό GNTM είναι ερωτευμένη εδώ και οκτώ μήνες και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον νέο σύντροφό της. Η Μέγκι, η οποία καταφέρνει με τις… εμπρηστικές δηλώσεις να βάζει φωτιές τους τελευταίους οκτώ μήνες έχει επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή.

Αιτία είναι ο αγαπημένος της Γιάννης τον οποίο γνώρισε τον περασμένο Ιούνιο σε μίνι διακοπές που έκανε στη Σαντορίνη. Τούς έφερε κοντά ο γνωστός pr man Νεκτάριος Σκαμνάκης ο οποίος γνώριζε και τους δύο και έτυχε να είναι εκείνος που θα τους έφερνε στην ίδια παρέα για να συστηθούν και τελικά να έρθουν πιο κοντά. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για να διαπιστώσουν πως ταίριαζαν πολύ και έτσι άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.

Από τότε είναι ζευγάρι και μάλιστα περνούν καθημερινά πολύ χρόνο μαζί, καθώς συγκατοικούν στα Νότια Προάστια. Ο Γιάννης εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρία και δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ αλλά αυτό δεν δείχνει να προσμετρά αρνητικά στη σχέση τους. Το αντίθετο μάλιστα, αφού μάλλον στην περίπτωσή τους ισχύει το… «τα ετερώνυμα έλκονται».

Eμείς επικοινωνήσαμε με την Μέγκι Ντρίο και μας αποκάλυψε: «Είμαστε πολύ καλά. Μετράμε 8 μήνες σχέσης, τους τελευταίους μήνες συγκατοικούμε στα Νότια προάστια. Ο λόγος που δεν ήθελα να δημοσιοποιήσω τη σχέση μας, είναι γιατί ήθελα να βεβαιωθώ ότι είναι κάτι σοβαρό για μένα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επικοινωνούσα ποτέ την προσωπική μου ζωή προς τα έξω, διότι δεν υπήρξε κάτι σοβαρό και κάποιος που θα μπορούσε να σταθεί δίπλα μου.».

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3617