Τάμτα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Πάρη Κασιδόκωστα – Έξι χρόνια ερωτευμένοι! (φωτος)

12.01.2021



Μπορεί πέρσι να γιόρτασε τα γενέθλιά της πάνω στη σκηνή στο κατάμεστο Box, ωστόσο φέτος η Τάμτα έκανε κάτι τελείως διαφορετικό! Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και έκλεισε τα 40 της χρόνια. Φέτος για πρώτη φορά δεν δούλευε σε κάποια νυχτερινή πίστα της Αθήνας, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να περάσει αυτή τη ξεχωριστή ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Άννυ αλλά και οι καλύτεροί της φίλοι βρέθηκαν στο σπίτι της και της έκαναν έκπληξη – από απόσταση και φορώντας μάσκες προστασίας – για τα γενέθλιά της! Όπως ήταν επόμενο, η Τάμτα ενθουσιάστηκε και έσβησε γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη την τούρτα γενεθλίων της. Φυσικά από αυτή την υπέροχη στιγμή δεν έλειπε από το πλευρό της ο σύντροφός της, Πάρης Κασιδόκωστας.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι μαζί σχεδόν έξι χρόνια και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας , όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, καθώς επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τα επαγγελματικά τους θέματα. Ωστόσο, οι δυο τους ζουν έναν σφοδρό έρωτα και τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει!

Ο επιχειρηματίας που μεταξύ άλλων έχει ιδρύσει την Panik Records βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εκρηκτικής τραγουδίστριας και δεν χάνει καμιά της εμφάνιση! Το διάστημα της καραντίνας, μάλιστα, το περνούν μαζί, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν όπως μαγείρεμα και βόλτες δίπλα στην παραλία.

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4580