Δεν πρόλαβες να στολίσεις; Πάρε ιδέες από τους ωραιότερους στολισμούς των επωνύμων!

21.12.2020



Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μη θυμίζουν σε τίποτα εκείνα των προηγούμενων ετών, σίγουρα όμως η εορταστική ατμόσφαιρα και διακόσμηση συμβάλουν αρκετά στο λαμπερό κλίμα των ημερών. Η πανδημία του κορονοϊού μας κρατά σπίτι κι έτσι οι επώνυμοι Έλληνες άρχισαν από νωρίς τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν για λίγο από την κατάσταση που επικρατεί.

Έτσι, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, το instagram γέμισε με Χριστουγεννιάτικα δέντρα, εντυπωσιακά στολίδια και φυσικά οικογενειακές φωτογραφίες! Για κάποιους τα φετινά Χριστούγεννα είναι και ιδιαίτερα, καθώς κατάφεραν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αποκτώντας ένα ακόμη παιδί. Για κάποιους άλλους, οι φετινές γιορτές σηματοδοτούν και την αρχή μιας νέας εποχής για την προσωπική τους ζωή, μετά από έναν μεγάλο χωρισμό.

Όπως και να'χει όλα είναι μέσα στη ζωή και η λάμψη των Χριστουγέννων μπορεί να μετατρέψει τον Δεκέμβριο σε έναν ξεχωριστό μήνα, γεμάτο λάμψη και ελπίδα. Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω γκαλερί
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5757