Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; Όλη η αλήθεια (pics)

04.12.2020



Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δεκάδες ήταν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Όλα ξεκίνησαν όταν εθεάθησαν να δειπνίζουν σε γνωστό μαγαζί πριν το lockdown. Κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση αλλά τα τελευταία νέα αναφέρουν πως όντως είναι μαζί και περνούν καλά.

Πρόκειται για την Σελένα Γκόμεζ και τον Τζίμι Μπάτλερ. Για την ακρίβεια όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του Twitter ομολόγησε πως ενώ δειπνούσε στο αριστοκρατικό γαλλικό μπιστρό «Lucien» στο East Village, άκουσε ένα μέλος του προσωπικού να ενημερώνεται πως η ποπ σταρ επρόκειτο να έρθει στο μαγαζί συνοδευόμενη από τον 31χρονο σταρ του ΝΒΑ.

Την ώρα λοιπόν που το Διαδίκτυο και ειδικά τα social media έχουν πάρει φωτιά, με αφορμή το φημολογούμενο ειδύλλιο της Σελένα Γκόμεζ με τον φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, φαίνεται πως το τοπίο αρχίζει να καθαρίζει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αμερικάνικου Elle, πηγή από φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όντως η Γκόμεζ και ο Μπάτλερ βγαίνουν πολύ συχνά ραντεβού. «Ο Τζίμι της πρότεινε να πάνε για δείπνο και πέρασαν καταπληκτικά. Είναι χαλαροί και εκείνη θέλει να δει προς τα πού μπορεί να πάνε τα πράγματα, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει. Της αρέσει όμως και δηλώνει πως ο Τζίμι είναι φοβερός τύπος».

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2127