Βρέθηκε νεκρή γυμνή στο δρόμο η 26χρονη infuencer που εξαφανίστηκε! (εικόνες)

01.12.2020



Νεκρή σε ένα δρόμο του Χιούστον, περίπου τρία μίλια από το σπίτι της και χωρίς ρούχα βρέθηκε μια 26χρονη influencer του Instagram που αγνοούταν από την περασμένη Παρασκευή.   Η Alexis Sharkey επρόκειτο να συναντηθεί με φίλους το Σάββατο για να δουν μαζί ταινία, αλλά δεν απαντούσε σε κλήσεις ούτε μηνύματα, είπε η μητέρα της, Stacey Clark Robinault, σημειώνοντας πως τελευταία φορά είχε νέα της κόρης της, την Παρασκευή.  

 Το Σάββατο, το πτώμα της 26χρονη βρέθηκε περίπου στις 830 το πρωί του Σαββάτου από υπαλλήλους του δήμου, στην άκρη ενός δρόμου κοντά σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων και μόλις τρία μίλια από το διαμέρισμά της. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συνθήκες θανάτου της βρίσκονται υπό διερεύνηση.   Η φίλη της, Tanya Ricardo, είπε πως η  Alexis πέρασε την Γιορτή των Ευχαριστιών στο σπίτι της και πως μίλησε τελευταία φορά μαζί την Παρασκευή. Όπως εξήγησε, ήταν ασυνήθιστο για την 26χρονη να μην απαντάει αμέσως στο τηλέφωνο. «Είναι κολλημένη με το τηλέφωνό της. Είναι μια βασίλισσα των social media. Είναι influencer. Εργάζεται από το τηλέφωνό της», είπε.  

Οπότε, όταν η Alexis δεν έδινε σημεία ζωής, φίλοι και συγγενείς άρχισαν να ανησυχούν. «Ειδοποιηθήκαμε το Σάββατο πως λείπει από τον σύζυγό της», είπε η Robinault. «Μας τηλεφώνησε για να μας ενημερώσει και εκείνη τη στιγμή είναι που, φυσικά, κάθε γονιός παθαίνει απόλυτο πανικό», πρόσθεσε.  

 Η μητέρα της είχε δηλώσει αρχικά πως η κόρη της έφυγε από το διαμέρισμα, που σύμφωνα με στοιχεία είχε αγοράσει με τον σύζυγό της τον Ιούλιο, το βράδυ της Παρασκευής, μετά από καβγά. Δεν πήρε το αυτοκίνητο και κανείς δεν μπορούσε να τη βρει όλη νύχτα ούτε το επόμενο πρωί. Όσο για τον καβγά, παραμένει άγνωστο με ποιον ή για ποιο λόγο συνέβη.    Την επόμενη μέρα, ο Tom Tom Sharkey ειδοποίησε τους γονείς της και το ίδιο βράδυ η μητέρα της απηύθυνε έκκληση μέσω Facebook, λέγοντας πως η κόρη ήταν εξαφανισμένη για περισσότερες από 24 ώρες. «Σας παρακαλώ κοινοποιείστε το ποστ!!! Η κόρη μου, Alexis Sharkey, εξαφανίστηκε», έγραψε η μητέρα της. «Κανείς δεν έχει μάθει νέα της εδώ και πάνω από 24 ώρες και έχει εμπλακεί ήδη η αστυνομία. Ζούσε στο Χιούστον του Τέξας από τον Ιανουάριο και εκεί την είδαν τελευταία φορά. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας να τη βρούμε και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής!! Είμαστε απελπισμένοι!!! Κοινοποιείστε σας παρακαλώ!@». 

Το βράδυ της Κυριακής, η μητέρα της, έκανε νέα ανάρτηση, επιβεβαιώνοντας πως είχε βρεθεί το πτώμα της κόρης της.    «Με πραγματικά ραγισμένη καρδιά, ο Μάικ κι εγώ θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως βρέθηκε το πτώμα της Lexi», έγραψε στο νέο μήνυμα. «Δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και τα λόγια σας προς την οικογένειά μας. Παρακαλώ δώστε μας χρόνο να θρηνήσουμε αυτή την απίστευτη απώλεια για την οικογένειά μας και τον κόσμο».   

  Η Alexis είχε μετακομίσει στο Χιούστον με τον σύζυγό της τον περασμένο Ιανουάριο και συχνά δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό της, που μετρούσε 21.000 followers, αν η σχέση τους φέρεται να περνούσε κρίση.   «Πρόσφατα, μας είχε ανοιχτεί για το θέμα και ήδη είχε κατατεθεί αίτηση διαζυγίου», είπε η φίλη της. «Δεν μοιραζόταν πολλά από όσα γίνονταν στο σπίτι».  Ο σύζυγός της, Tom, προχώρησε σε διάφορες αναρτήσεις θρηνώντας την απώλεια της 26χρονης.   

«Έκανες τη ζωή τόσο απίστευτη! Είχε νόημα η ύπαρξή μου! Ήσουν ο σκοπός της ζωής μου! Και μου έδειξες πώς να αγαπάω αληθινά», έγραψε σε ένα από τα μηνύματα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της Alexis να δοκιμάζει το νυφικό της. Σε ένα άλλο έγραψε: «Ο κόσμος μου! Τα πάντα μου! Νιώθω τόσο χαμένος αυτή τη στιγμή! Η μία και μοναδική μου!».  

Η Tanya Ricardo είπε ότι η Alexis είχε μια απίστευτα θετική επιρροή στους γύρω της. «Ήταν πάντα χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο. Πολλοί την θαύμαζαν. Ήταν πάρα πολύ θετικό άτομο. Δεν ξέρω ποιος θα της έκανε κάτι τέτοιο. Όποιος το έκανε, θα τον βρούμε. Θα κάνουμε τα πάντα οπότε να αναπαυθεί», σημείωσε.    «Την πέταξαν στην άκρη του δρόμου, γυμνή, σαν να ήταν σκουπίδι. Δεν το καταλαβαίνω», συνέχισε. «Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από κάτι τέτοιο. Κανείς».   

Η Stacey Clark Robinault είπε πως η κόρη της λάτρευε τα ταξίδια και ήταν «αχτίδα φωτός».    «Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που είχε βρει την θέση της στον κόσμο. Παρόλο που είμαστε από μια μικρή πόλη και της άρεσε να επιστρέφει σπίτι, ήθελε να δει τον κόσμο, πάντα το ήθελε αυτό», ανέφερε.  

Πιστεύω πως δολοφονήθηκε», πρόσθεσε η μητέρα της. «Ναι. Από όσα έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε και από μητρικό ένστικτο. Έμαθα από πολύ νωρίς ως μητέρα να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Ποτέ δεν με απογοήτευσε», κατέληξε.   

Με πληροφορίες από People, ABC News, Washington Post Πηγή: www.lifo.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3279