Συγκινεί Κύπριος δημοσιογράφος: Ζητά την βοήθεια μας «Χρειάζομαι δότη για μυελό τον οστών»

26.11.2020



Ο Ραφαήλ είναι ένας αισιόδοξος και δυναμικός νέος, γεμάτος αγάπη για τη ζωή. Γεννήθηκε στη Λεμεσό και είναι δημοσιογράφος. Όταν ήταν 19 ετών, διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία. Από τότε, άρχισε ο Γολγοθάς του, από τον οποίον ωστόσο βγήκε νικητής αφού τον αντιμετώπισε με μεγάλη δύναμη ψυχής. Πέντε χρόνια αργότερα, είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Σαν σήμερα πριν ακριβώς 5 χρόνια. Θυμάμαι κλαίγοντας να φεύγω από την Θεσσαλονίκη όπου πήγα για να ξεκινήσω μια νέα αρχή να σπουδάσω αυτό που ήθελα πάντα αλλά η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Μόλις έφθασα στην Κύπρο πήγα εσπευσμένα στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού όπου εκεί μου είπαν τα άσχημα νέα. Άσχημες οι πρώτες μέρες για μένα να βλέπω ένα κόσμο να χάνετε και να βλέπω την ζωή μου στο τέλος της. Άρχισαν σίγα σιγά και οι χημειοθεραπείες και μπήκα και εγώ στο χορό όπως έλεγαν όλοι, έτσι πήρα και εγώ την μεγάλη απόφαση αφού μπήκα στο χορό θα χορέψω, με την βοήθεια του Θεού και με την μεγάλη δύναμη των δικών μου ανθρώπων, των φίλων και την μεγάλη στήριξη που πήρα από τον κόσμο ξανά στάθηκα στα πόδια μου και άρχισα να τα βλέπω όλα διαφορετικά. Έλεγα σε όλους πως αυτό που έπαθα δεν ήταν κάτι περισσότερο από μια μακροχρόνια ίωση που θα περάσει με μεγάλη υπομονή και με την βοήθεια όλων. Έτσι και έγινε τώρα μετά από 5 ακριβώς χρόνια και μετά από πολλές και αξέχαστες εμπειρίες και αρκετές χημειοθεραπείες είμαι πολύ καλά στην υγεία μου με την βοήθεια την δίκη σας και των φίλων του».
 

Σήμερα, 8 χρόνια μετά…

Ο Ραφαήλ διαγνώστηκε ξανά με λευχαιμία και σήμερα ζητά την βοήθειά μας.

Η σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Αγαπητοί μου φίλοι σας χρειάζομαι ακόμα μια φορά... χρειάζομαι δότη για μυελό τον οστών ... αύριο μπορείτε να πάτε για 1 λεπτό στον Άγιο Γεώργιο χαβούζας 1:30 μέχρι 7:30 με το δικό μου όνομα ... η διαδικασία είναι απλή με σάλιο για ένα λεπτό...»

Πηγή: https://www.ant1.com.cy/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3161