Αδιανόητο περιστατικό από Κύπριο αστυνομικό: Πολίτης ενώ προσπαθούσε να σώσει τη ζωή σε συνάνθρωπό του μετά από τροχαίο έλαβε πρόστιμο

21.11.2020Κι όμως κατέβηκε να βοηθήσει σε τροχαίο και τελικά δέχτηκε πρόστιμο από την αστυνομία συμπολίτης μας! Την ιστορία έφερε στη δημοσιότητα η υπεύθυνη ασθενοφόρων κ. Ριάνα Κωνσταντίνου με την οποία επικοινώνησε η offsite.

Όπως μας ανέφερε, ''χθες Παρασκευή το απόγευμα είχαμε ένα πολυτραυματία στη Λευκωσία. Ένας πολίτης μας πήρε τηλέφωνο ότι βρισκόταν στην σκηνή και του δώσαμε οδηγίες για να ξεκινήσει Πρώτες Βοήθειες διότι ήταν πολύ σοβαρό το περιστατικό.

Μετά την άφιξη του τραυματία στο νοσοκομείο, μας πήρε τηλέφωνο ο πολίτης που βοήθησε και μας είπε ότι ένας αστυνομικός πήγε στη σκηνή και του έδωσε πρόστιμο για το αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα''.

Η κ. Κωνσταντίνου νωρίτερα σε ανάρτηση της έγραψε χαρακτηριστικά ότι νιώθει την ανάγκη να πληρώσει αυτή το πρόστιμο. Λίγο αργότερα με παρέμβασή του ο Αρχηγός της Αστυνομίας  Στέλιος Παπαθεοδώρου αναφέρει ότι η Αστυνομία θα εξετάσει την υπόθεση σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα. 

offsite.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚομψή και μέσα στο σπίτι: 6 looks που θα σου θυμίσουν τις ημέρες που έβγαινες

Το να είσαι uber chic και μέσα στο σπίτι μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου. Διάβασε περισσότερα

Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η νέα της εμμονή στα ρούχα! Το στιλ που πρέπει να αντιγράψεις Διάβασε περισσότερα

Αυτές τις κάπες αν χρειαστεί θα τις φορέσουμε ακόμα και στο σαλόνι μας (τόσο τις έχουμε λατρέψει!) Διάβασε περισσότερα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε τη φούστα που δείχνει τη σιλουέτα πιο αδύνατη Διάβασε περισσότερα


789