Η Melania Trump “μετράει κάθε λεπτό”: Παίρνει διαζύγιο από τον Donald Trump;

09.11.2020



Μετά τον Λευκό Οίκο, ο Donald Trump χάνει και τη σύζυγό του, Melania;

Αυτό είναι το ερώτημα που τίθεται στα αμερικανικά tabloids (και στο twitter), λίγα 24ωρα μετά την ήττα του 74χρονου στις αμερικανικές εκλογές.

Daily Mail, The Sun, Mirror, τρεις από τις μεγαλύτερες εφημερίδες αναφέρουν ότι η πρώην “πρώτη κυρία” ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της, 15 χρόνια μετά από τον γάμο τους. Εξάλλου, όπως είχε γίνει γνωστό και στο παρελθόν, οι δυο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις τα τελευταία χρόνια.


Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή, που εκείνη έβαλε τα κλάματα (σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης), όταν ανακοινώθηκε η νίκη του Donald Trump στις εκλογές του 2016; Ή ποιος μπορεί να παραλείψει το γεγονός, ότι έκανε τότε πέντε μήνες για να μεταβεί στον Λευκό Οίκο, με τη δικαιολογία ότι ο γιος τους, Baron, «έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολείο»;

H Stephanie Wolkoff, πρώην σύμβουλος της Melania, ανέφερε στη Daily Mail, ότι η αργοπορία της «πρώτης κυρίας» τότε οφειλόταν στη διαπραγμάτευση που έκανε για να εξασφαλίσει ο γιος της ένα ίσο μέρος της περιουσίας Trump.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι το πρώην προεδρικό ζεύγος δεν κοιμόταν ποτέ στο ίδιο υπνοδωμάτιο, αλλά είχαν δύο κρεβατοκάμαρες, και χαρακτήρισε τον γάμο τους, «γαμο-συναλλαγή»!

Μία ακόμα, πρώην σύμβουλος της 50χρονης, η Omarosa Manigault Newman υποστήριξε στο ίδιο μέσο: «Η Melania μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το οβάλ γραφείο προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου», εξηγώντας ότι η Melania δεν μπορούσε να προχωρήσει σε χωρισμό κατά τη διάρκεια της προεδρίας, επειδή ο Trump  «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή».

 

Πηγή: Tlife





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1254