H πιο πολυτελής εκδοχή των φούτερ που θα σε ενθουσιάσει είναι φέτος τάση

05.11.2020



Βρήκαμε το ωραιότερο -και το πιο cozy- trend αυτής της σεζόν.

Οι πρώτες κρύες ημέρες της σεζόν έκαναν δειλά την εμφάνισή τους αναγκάζοντάς μας να τσεκάρουμε την χειμερινή μας ντουλάπα για τυχόν ελλείψεις. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει οπότε έχουμε έναν παραπάνω λόγο να βγούμε στα μαγαζιά και να αναζητήσουμε τα πιο cozy ρούχα του φετινού χειμώνα.
Η εν εξελίξει πανδημία του covid-19 έχει πλήξει αρκετά τον κόσμο της μόδας και έχει αλλάξει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. To loungewear έγινε ξανά αναγκαιότητα, με τις περισσότερες γυναίκες να αγοράζουν φόρμες, πιτζάμες και πλεκτά. Τα φούτερ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά items του αθλητικού ντυσίματος αφού προσφέρουν άνεση, στυλ ενώ ταυτόχρονα μας προστατεύουν από το κρύο.
Φέτος διακρίνουμε πως τα φούτερ αποκτούν αέρα πολυτέλειας, με το κασμίρ να αποτελεί την ωραιότερη επιλογή ύφανσης που μπορείς να κάνεις. Τα συγκεκριμένα hoodies μπορούν να φορεθούν με τζιν, κολάν ακόμη και φούστες και να συνθέσουν τα ωραιότερα athleisure ντυσίματα. Οι λάτρεις του street style έχουν ήδη υιοθετήσει το trend, κατακλύζοντας τα social media με εντυπωσιακές εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα φούτερ που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρτναρόμπα σου.

 

Πηγή: queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1597