Tραγωδία για πασίγνωστο ηθοποιό: Πέθανε η αδερφή του στα 36 της χρόνια

29.10.2020



Δύσκολες ώρες βιώνει ο Jamie Foxx καθώς από τη ζωή έφυγε μόλις στα 36 της χρόνια η μικρότερη αδελφή του DeOndra Dixon. Ο 52χρονος ηθοποιός είπε πως η DeOndra Dixon. που είχε σύνδρομο Down και ήταν πρέσβειρα καλής θέλησης για το Global Down Syndrome Foundation, «είναι στον παράδεισο τώρα και χορεύει έχοντας τα φτερά». «DeOndra, σ' αγαπώ με κάθε ίχνος του εαυτού μου», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Instagram, κάνοντας μια συγκινητική αφιέρωση στην αδερφή του. Δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε: «Η καρδιά μου ράγισε σε εκατομμύρια κομμάτια...η πανέμορφη, αγαπημένη μου αδερφή DeOndra έκανε τη μετάβαση...λέω μετάβαση επειδή πάντα θα είναι ζωντανή. Οποιοσδήποτε την γνώριζε ήξερε ότι ήταν ένα λαμπρό φως. Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές κάναμε πάρτι στο σπίτι όπου ανέβαινε στην πίστα και έκλεβε την παράσταση. DeOndra άφησες ένα κενό στην καρδιά μου... αλλά πάντα θα το γεμίζω με όλες τις αναμνήσεις που μου χάρισες. Η οικογένειά μας είναι καταρρακωμένη αλλά θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας με την αγάπη σου».

Σύμφωνα με το Global Down Syndrome Foundation, η DeOndra έφυγε από τη ζωή στις 19 Οκτωβρίου. «Η DeOndra ήρθε στον κόσμο από μια αγαπημένη οικογένεια που της συμπεριφέρθηκε όπως σε οποιοδήποτε μέλος της. Της χάρισαν το δώρο της πλήρους αποδοχής, της αυτοπεποίθησης και της γνώσης. Της έδωσαν τη δύναμη να τελειώσει το σχολείο με κανονικό δίπλωμα και να κατακτήσει τη ζωή, κάτι που -αν τη γνωρίζατε- οπωσδήποτε έκανε. Χάσαμε την ταλαντούχα, πανέξυπνη, όμορφη, ευγενική, τρυφερή, αγνή και με δοτική καρδιά Ντεόντρα. Η κοινότητά μας έχασε μια αχτίδα ελπίδας, έναν πραγματικό ηγέτη και ένα είδωλο που πάντα ήθελε να βοηθά τους άλλους», έγραψαν στο δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Στο προφίλ της DeOndra στην ιστοσελίδα του ιδρύματος γράφει: «Νιώθω πως γεννήθηκα για να χορεύω. Θέλω να γίνω επαγγελματίας χορεύτρια. Ο αδερφός μου, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω μερικά πολύ ξεχωριστά πράγματα. Χόρεψα στο βίντεό του, "Blame It". Χόρεψα στη σκηνή από μερικές συναυλίες του σε όλη τη χώρα. Και μαντέψτε- χόρεψα και στα βραβεία Grammy!. Ξέρω πως η οικογένειά μου με αγαπάει. Ποτέ δεν έβαλαν όρια και πάντα με έκαναν να αισθάνομαι πως μπορώ να αγγίξω τον ουρανό!».

Η DeOndra Dixon ασχολούταν έντονα με τα σόου μόδας «Be Beautiful Be Yourself» του ιδρύματος, μέσω των οποίων συγκέντρωναν χρήματα, και είχε περπατήσει στο catwalk μαζί με τις Εύα Λονγκόρια -που έχει επίσης αδερφή με σύνδρομο Down- και την Κουίν Λατίφα.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2006