Θα μείνετε με το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου - Μίνιμαλ με τζάκι! Φωτογραφίες από μέσα...

21.10.2020



Την Ιωάννα Μαλέσκου την γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό από την καινούργια εκπομπή στον ΣΚΑΙ "Love It" όπου παρουσιάζει, με τεράστια μάλιστα επιτυχία. Η Ιωάννα, παρόλο που πρόσφατα ήρθε από την Κρήτη, μένει σε ένα καταπληκτικό σπίτι, το οποίο δεν δίστασε να μας το δείξει μέσω του instagram της.

Το σπίτι της παρουσιάστριας βρίσκεται κοντά στο στούντιο Alfa από όπου «εκπέμπει» η εκπομπή της. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήθελε να βρίσκεται κοντά, ώστε να μην την τρώνε οι διαδρομές καθώς δεν έχει συνηθίσει την κίνηση της Αθήνας και δεν ήθελε να χάνει χρόνο στην οδήγηση.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εχει φτιάξει έναν λογαριασμό στο Instagram για την σκυλίτσα της. Πρόκειται για ένα πανέμορφο γαλλικό bulldog που ακούει στο όνομα Balloo. Ετσι, μέσα από τον λογαριασμό της Balloo στο Instagram, οι followers μπορούν να δουν γωνιές από το προσωπικό καταφύγιο της Ιωάννας Μαλέσκου.

Το σπίτι της είναι cozy με έμφαση στη δημιουργία ενός «ζεστού» και φιλόξενου καθιστικού. Στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλος γκρι καναπές με μωβ ριχτάρι και πολλά μαξιλάρια, ενώ διαθέτει τζάκι όπου απεικονίζει ένας πολύ ωραίος πίνακας. Η διακόσμηση είναι ιδιαίτερη και πρωτότυπη.

Δείτε στην γκαλερί που ακολουθεί τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ιωάννας Μαλέσκου
youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




7569