Τραγικές στιγμές για επώνυμο ζευγάρι: Έχασαν το μωρό τους στην γέννα Η σπαρακτική εικόνα με το νεκρό βρέφος

01.10.2020



Θρηνούν εδώ και λίγες ώρες τον χαμό του μωρού που περίμεναν με πολλή αγάπη, όμως αυτό έμελλε να μη γεννηθεί ποτέ!

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ διανύει τις δυσκολότερες στιγμές της κοινής του ζωής μετά τον χαμό του αγέννητου μωρού του.
Ο λόγος για τον John Legend και τη σύζυγό του Chrissy Teigen που έχασαν το τρίτο τους παιδί μετά από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη εκείνης.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα που ραγίζει καρδιές το οποίο συνόδευαν φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, εκείνη αποκάλυψε τα τραγικά νέα.

"Είμαστε σοκαρισμένοι και πονάμε βαθιά, όσο δεν έχουμε πονέσει ποτέ. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας όσα χρειάζονταν παρά τις άπειρες σακούλες αίματος που χρησιμοποιήθηκαν για μεταγγίσεις. Δεν ήταν αρκετές.

Δεν είχαμε αποφασίσει ποτέ για τα ονόματα των παιδιών μας μέχρι τη στιγμή που γεννιόνταν και λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο για το σπίτι. Αλλά για κάποιο λόγο είχαμε αρχίσει να αποκαλούμε αυτόν τον μικρό τυπάκο μέσα στην κοιλιά, Τζακ. Έτσι θα είναι πάντα ο μικρός μας Τζακ. Ο Τζακ προσπάθησε σκληρά να είναι μέλος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι τελικά για πάντα μέλος της.

Αφιερωμένο στον Τζακ μας - Λυπάμαι πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου έμελλε να είναι τόσο πολύπλοκες που δεν καταφέραμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Ευχαριστούμε τους πάντες για τη θετική ενέργεια που μας έστελναν και τις προσευχές τους. Το εκτιμούμε πολύ και το νιώθουμε.

Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που ήδη έχουμε, για τα υπέροχα παιδιά μας Luna και Milew, για τα υπέροχα πράγματα που έχουμε ήδη ζήσει. Όμως, δεν μπορεί κάθε μέρα να είναι μόνο ηλιόλουστη. Σε αυτές τις σκοτεινές μέρες μας, θα θρηνήσουμε, θα κλάψουμε πολύ. Αλλά θα αγκαλιάζουμε και θα αγαπάμε ο ένας τον άλλον περισσότερο για να το ξεπεράσουμε".

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε εκείνη μέσα από το νοσοκομείο, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να σωθεί το μωρό της.

Πηγή: gossip-tv.gr
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


13878