Σοκ και θλίψη στην ελληνική σόουμπιζ: Έφυγε εντελώς ξαφνικά πασιγνωστος Έλληνας ηθοποιός

18.09.2020



Εντελώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός σκορπίζοντας τη θλίψη στον κόσμο της υποκριτικής της χώρας μας μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους. 

«O πόνος φετος δεν εχει τέλος... Ένας απο τους καλύτερούς μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στη ζωή και τη δουλειά που τόσο λάτρευε έφυγε ξαφνικά... Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φιλε.. Σε χαιρετούν ολοι οι ηθοποιοί...» έγραψε στο μήνυμά του στα social media o Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος ήταν προσωπικός φίλος του ηθοποιού. 

Ο λόγος για τον Πάνο Ρεντούμη ο οποίος είχε παίξει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που είχαν γίνει μεγάλες επιτυχίες αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από τη θρυλική πλέον σειρά "Ρετιρέ" υποδυόμενος τον νεαρό που ήθελε να κερδίσει την καρδιάς της Έλντας Πανοπούλου.

Ο Πάνος Ρεντούμης είχε παίξει και σε πολλές άλλες σειρές, ανάμεσά τους και η σειρά "Μια στιγμή, δυο ζωές" (2007) ενώ το 2010 είχε συμμετάσχει και στη θεατρική παράσταση "Η χαρτοπαίχτρα".

Ήταν χαμηλών τόνων άνθρωπων και πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο για το ήθος του και την προσωπικότητά του.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6572